Filistin İçin Ben de Varım” İyilik Atölyesinde üretilen el emeği ürünler satışa sunularak elde edilen gelir TDV Manisa Şubesi aracılığıyla Filistin’e gönderilmek üzere İl Müftüsü ve TDV Manisa Şube Başkanı Şükrü Kabukçu’ya teslim edildi.  

TDV Manisa Kadın Kollarınca açılan İyilik Atölyesine katılan Gönüllü Hanımlar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’yu makamında ziyaret etti. Geleneksel El Sanatları Eğitmeni ve İyilik Atölyesi sorumlusu Pervin Komanovalı “Yaklaşık iki buçuk aydır Filistinde yaşanan bir zulüm var. Dünyanın dört bir tarafında vicdan sahibi herkes bu zulme dur demek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Bizler de TDV Manisa KAGEM ailesi olarak istişareler yapıp İyilik Atölyemizin gündemine Filistin’i almak istedik. Sembollerin öneminden yola çıkarak Filistinle özdeşleşmiş bir sembol olan karpuz figürlü anahtarlıklar ve yaka broşları üretmeye başladık. Kur’an Kurslarını ziyaret ederek ihtiyaç odaklı kursiyerlerle buluşup yaptığımız çalışmayı tanıtmaya çalıştık. Onların da desteklerini aldık. Attığımız minicik bir adımdı belki ama halkımız tarafından büyük bir teveccühle karşılandı. Gönüllülerimizle ürettiğimiz ürünleri Filistin yararına satışa sunduk ve sadece birkaç haftada 16 bin lira gibi bir meblağa ulaşmış olduk. Bugün elde edilen geliri Filistin’e gönderilmek üzere TDV Manisa Şube Başkanı ve İl Müftümüz Şükrü Kabukçu’ya teslim ediyoruz. Her daim desteklerinden dolayı da kendisine şükranlarımızı arz ediyoruz. Biz tüm TDV Gönüllüleriyle birlikte üretmeye ve bu küçücük adımla dahi olsa Filistinli mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

TDV Gönüllüsü hanımefendileri makamında kabul eden Müftü Kabukçu; “Başlattığınız bu çalışma için sizin şahsınızda bütün hanımefendilere şükranlarımı sunarım. Hepimizin malum olduğu üzere Gazze’de yüreğimizi yakan bir zülüm yaşanıyor. Biz bu zülmü dünyaya haykırmak için hem dualarımızla hem de sizin yaptığınız bu güzel çalışmalarla sürekli gündemde tutmaya çalışıyoruz. Duamız odur ki Rabbim İslam âlemine feraset versin, dirayet versin. Gazze‘deki kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm dünyadaki Müslümanlar için fiili ve kavli dualarda bulunmaya ve gerekli tedbiri almaya imkan nasip eylesin” diye konuştu. 

İyilik Atölyesinde üretilen ürünlerden elde edilen geliri TDV Manisa Şubesi aracılığıyla Filistin’e gönderilmek üzere teslim alan Müftü Kabukçu, bağış makbuzunu gönüllü hanımlara takdim etti.

Turgutluspor'u yenen Batman Petrolspor şampiyon oldu Turgutluspor'u yenen Batman Petrolspor şampiyon oldu

WhatsApp Image 2023-12-23 at 17.26.34-2

WhatsApp Image 2023-12-23 at 17.26.35-2