Yunusemre'nin borç tablosu belediye binasına asıldı Yunusemre'nin borç tablosu belediye binasına asıldı

Kırkağaç Çam Mesire Alanında düzenlenen etkinliğe İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, İYİ Parti İl Başkanı Ali Zafer İksir, ilçe başkanları ve İYİ Partiye gönül vermiş çok sayıda partili katıldı.

“BAŞTA BÜYÜKŞEHİR OLMAK ÜZERE 17 İLÇEMİZDE DE BELEDİYELERE TALİBİZ”
Çok sayıda partilinin katıldığı piknikte söz alan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, şunları söyledi; “ Bu organizasyonu sizler için tertip ettik. Amacımız birlik ve beraberliğimizi arttırarak, kenetlenmek. İYİ Parti taşradaki eşit olmayan şartlardaki yarış ve devleti kendi malı gibi kullananlara karşı mücadele ederek bu günlere gelmiştir. Bizim partimizin bir hikayesi var. Partimizin kurulduğu günden bu yana çekilen zorluklar hepinizin hafızasında. Sizlerle ele ele gönül gönüle, 2024 yerel seçimlerinde birçok ilde ve şehrimizde de büyükşehir belediyesi başta olmak üzere 17 ilçemizde kazanacağımız belediyeler ile İYİ Partiyi hak ettiği yere getireceğiz. Genel Başkanımızın ve milletvekillerimizin de dediği gibi bizler İYİ Parti olarak seçime tek başımıza  girecekmiş gibi hazırlanıyoruz. Hepinize bu etkinliğe katıldığınız için teşekkür ediyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmasın. Yerel seçimlerde inşallah arzuladığımız başarıyı yakalayacağız. Rotamız net, pusulamız millet” 

“SEÇİMLERE TEK BAŞIMIZA GİRECEKMİŞ GİBİ HAZIRLANIYORUZ”
Başkan İksir’in konuşmasının ardından kürsüye çıkan İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, İYİ Parti teşkilatıyla bir arada olmanın mutluluğunu dile getirerek, şunları söyledi “ Burada sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Yoğun çalışmayla geçen bir seçim döneminin ardından önümüzde yerel seçimler var. İYİ Parti Manisa olarak yerel seçimlere güçlü ve dinamik bir şekilde gireceğimize inancım tam. Bizler seçimlere tek başımıza girecekmiş gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde 17 ilçemizin birçoğunda belediyeleri kazanarak Manisa’da İYİ Parti’nin gücünü hissettireceğiz. Rabbim birliğimiz bozmasın, teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak kendi yolumuzda, biz hazırız”

Editör: Ali Gözen