İYİ Parti’de Kurultay günü... Meral Akşener veda etti: "Partiyi ben kurdum, artık siz koruyacaksınız" İYİ Parti’de Kurultay günü... Meral Akşener veda etti: "Partiyi ben kurdum, artık siz koruyacaksınız"

Parti olarak iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini fakat seçimlerden istedikleri sonuçlarla ayrılamadıklarını dile getiren Başkan İksir’in açıklaması şu şekilde;

"Sevgili Manisalı Hemşehrilerim;
 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Partimizi destekleyen, desteklemeyen tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Tüm adaylarımız ve teşkilatlarımız elinden gelenin fazlasını yaptı, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki vatandaşımız tercihini bizden yana kullansın.  Ancak bizlerde seçmenin verdiği mesaj doğrultusunda yanlışlarımızı ve eksiklerimizi gördük, bu doğrultuda çalışmalarımıza yön vereceğiz. Seçim bitti, Genel Başkanımızı temsil noktasında iyi bir çalışma ve iyi bir muhalefet yapmaya çalıştık. Biz kazanamadık ama 15 yıldır Manisa’yı ablukaya almış bir sistem ve zihniyetten bu seçimle kurtulmuş olduk. Biz yeniden başlayacağız ve o gün geldiğinde hazır olacağız. Kazanan tüm belediye başkanlarını tebrik ediyor, güzel hizmetler yaparak Manisamızı hak ettiği yere ve şehrimizi marka şehir haline getirmelerini temenni ediyorum."

Editör: İclal Çiçek