Yerel seçimde geri sayım başlarken, İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan projelerini açıklamaya devam ediyor.

“İLK İŞİMZ AKGEDİK’E MODERN PAZAR YERİ KAZANDIRMAK”

Başkan adayı Akan, bu kez Akgedik TOKİ bölgesinde yaşanan Pazar yeri eksikliği sorununa parmak bastı. 

İYİ Partili Belediye Başkan adayı Akan, “Değerli Akgedik TOKİ yerleşkesi sakinleri; nüfusu 10 bine dayanan mahallenizde sosyal donatı alanlarının yetersizliği, sağlık ocağının yanlış lokasyonu ve en önemlisi Pazar yeri eksikliğinizin olduğunu biliyorum. Haftalık pazar alışverişinizi yapmak için Manisa merkeze ulaşımda saatler kaybettiğinizi de biliyorum. Seçim kampanyamızda Akgedik TOKİ sakinleri için üzerinde duracağımız en önemli projelerimizden bir tanesi bölgeye modern bir Pazar yeri kazandırmak olacak. İlk iş olarak Akgedik’e Pazar yeri yapacağız” dedi.

6 BİN METREKARELİK PAZAR YERİ 2024’TE TAMAMLANACAK

Kuyumcularda Erkan Özşen güven tazeledi Kuyumcularda Erkan Özşen güven tazeledi

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Toplam 6 bin metrekareden oluşacak ve ağırlıklı olarak kendi yöremizde üretilen organik ürünlerin sergileneceği Pazar yerimizi 2024 yılı içerisinde hizmetinize sunmuş olacağız. Mahallemizin tüm sorunlarını biliyoruz, bu eksiklikleri ivedilikle çözüme kavuşturacağız. Yepyeni bir Yunusemre hedefimiz için değişime sadece 82 gün kaldı”

Editör: Ali Gözen