Sosyal belediyecilik çalışmalarını bir bir açıklayan İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, bu kez de sanayi bölgelerinde çalışan işçilere nefes olacak projesini kamuoyuyla paylaştı.

Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı

PROJEDEN OSB’DE ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN İŞÇİLER FAYDALANABİLECEK

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan,  Manisa’da barınma sorununun giderek yükseldiğini belirtti. Başkan adayı Akan, “Yunusemre büyük bir işçi kenti. Manisa ve Muradiye OSB’de on binlerce vatandaşımız çalışıyor. Manisa’nın 40 yıldır çözülemeyen imar sorunu enflasyonla birleşince ortaya fahiş kira bedelleri çıkıyor. İlçemizde de en büyük sorunlardan biri ev kiralarının yüksek olması, bu da barınma krizini körüklüyor. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projemizi kamuoyuyla paylaşmak istedim. Manisa ve Muradiye OSB’de asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız için 750 TL kirayla ev projemiz hazır” dedi.

10 BİN KONUTLUK PROJE 2+1 EVLERDEN OLUŞACAK

Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Bu bir lojman sistemi. 10 bin konuttan oluşacak Emek Kent projemizde 70 metrekarelik 2+1 evler yer alıyor. Aylık kira bedeli 750 TL olacak. Hem asgari ücretli işçilerimiz, hem de Yunusemre Belediyesi, yani Yunusemreliler kazanacak. Herkesin ‘İyi ki Yunusemre’de oturuyorum’ diyeceği bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. Hep birlikte kazanacağız”

Editör: İclal Çiçek