Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan projelerini açıklamaya devam ediyor. İYİ Partili aday Akan; Yenimahalle, Hafsa Sultan, Barbaros, Fatih mahallelerinde oturan vatandaşların ihtiyacını giderecek Semt Pazarı projesini açıkladı.

HEM VATANDAŞ HEM PAZARCI MUTLU OLACAK

Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, “Pazar alışverişini yapmak için sürat yolunu geçmek zorunda kalan vatandaşlarımıza müjde olacak pazar yeri projemizi kamuoyu ile paylaşıyoruz. Sürat yolunun altında kalan Hafsa Sultan, Yenimahalle, Fatih ve Barbaros gibi mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın pazaryeri sıkıntılarını ortadan kaldıracak olan Semt Pazarı projemiz sayesinde hem şehrin ekonomisi canlanacak, hem de vatandaşlarımız rahat edecek. Hem pazarcı esnafımız, hem de vatandaşlarımız mutlu olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi

PAZAR YERİ HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK OLACAK

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Yunusemre Semt Pazarı, haftanın 7 günü açık olacak. Pazarın kurulacağı bölge, panayır alanı şeklinde inşa edilecek. Tıpkı Avrupa’daki gibi ahşaptan göz göz odacık şeklinde bir alan olarak inşa edilecek. Hafsa Sultan ile Yenimahalle’yi birbirinden ayıran dere yatağının üzerine kurulacak olan Pazaryeri ile Manisa’nın en canlı ve hareketli pazar ve panayır yerine kavuşmuş olacağız”

Editör: İclal Çiçek