Yerel seçimlere kısa bir süre kala Yunusemre'nin tüm mahallelerini karış karış gezen İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan'ın bu seferki durağı Atatürk Mahallesi oldu.

Horozköy Meydanı'nda vatandaşlara seslenen İYİ Partili aday Tufan Akan, mahallelilere proje müjdesi verdi.

Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: "Belli ki kötü niyetli çevreler var" Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: "Belli ki kötü niyetli çevreler var"

"87 MAHALLEYE EŞİT HİZMET ULAŞTIRACAĞIZ"

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkanı Tufan Akan, "5 yıllık İlçe Başkanlığım ve Yunusemre Belediye Başkan adaylığım süresince her mahallenin sorununu dinleyerek projelere hazırlandık. Bugün de Atatürk Mahallemizin sorunlarına çözüm üreten çalışmalarımızla buradayız. 1 Nisan sabahında sizlere söz veriyorum ki Yunusemre'de herkesin başkanı olacağım. 87 mahalleye eşit hizmet vereceğiz" dedi.

DÜĞÜN SALONU, HAVUZ VE KAFE HİZMETLERİYLE BELEDİYE TESİSİ PROJESİ HAZIR

İYİ Partili aday Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, "Horozköy bölgemizin en büyük sorunlarından biri düğün salonu ve kafe eksikliği... İlk iş olarak bölgeye büyük bir Belediye Tesisi kazandırağız. Bu tesisin içinde düğün salonu, havuz ve belediyenin işlettiği kafe olacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, bölgenin canlanmasına katkı sağlayacağız. Yunusemre'de yepyeni bir belediyecilik anlayışını hep birlikte inşa edecek, birlikte kazanacağız"

Editör: İclal Çiçek