Evlenecek çiftlere 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 2 müjde veren İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, hem düğün salonu hem de ücretsiz düğün projelerini açıkladı.

Özgür Özel-Erdoğan görüşmesinin tarihi belli oldu Özgür Özel-Erdoğan görüşmesinin tarihi belli oldu

5 BİN KİŞİLİK MODERN DÜĞÜN SALONU GELİYOR

İYİ Partili Akan, Yunusemre Belediye Başkanı seçilmesi durumunda 5 bin kişilik modern bir düğün salonu inşa edeceklerini duyurdu.

Tufan Akan, “Sosyal belediyecilik projelerimizi açıklamaya devam ediyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, yeni evlenecek çiftlerimize de müjdemizi vermek istedim. Yunusemre Belediyesi’nin şu an yalnızca Muradiye’de düğün salonu var. Horozköy mevkiinde belirlediğimiz alana 5 bin kişilik düğün salonu yapacağız. Düğün salonu projemizin çizimleri devam ediyor, proje detaylarını en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

BELEDİYENİN DÜĞÜN SALONLARI ÜCRETSİZ TAHSİS EDİLECEK

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Yeni evlenecek çiftler hem ev kurma hem de düğün maliyeti nedeniyle evlilik hayatlarına borçlu başlıyor. Çiftlerimizin üzerinden yük almak bizim görevimiz. Sizlere söz veriyorum, asgari ücretle geçinen yeni evlenecek çiftler, belediyemizin düğün salonlarından ücretsiz bir şekilde faydalanacak. Herkesin ‘iyi ki Yunusemre’de yaşıyorum’ diyeceği bir kent yaratmak için geliyoruz”

Editör: İclal Çiçek