MANİSA (İHA) -

İngilizce'den bilgisayara dikişten kuaföre onlarca kurs imkanı.... Kayıtlar devam ediyor İngilizce'den bilgisayara dikişten kuaföre onlarca kurs imkanı.... Kayıtlar devam ediyor

Alaşehir Fen Lisesi'nin yüksek başarısı Alaşehirliler tarafından sevinç ve gurur ile karşılanırken İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve okul birincisi Gökçe Toy, annesi Alaşehir Devlet Hastanesinde görevli Ayşe Avcı Toy ve babası ilkokul öğretmeni Ercan Toy Alaşehir Fen Lisesi Müdürü İsa Kanal’ı makamında ziyaret ederek, başarılarını tebrik etti.

Okul Müdürü İsa Kanal, "Okulumuzda düzenli başarılı ve disiplinli çalışmanın ödülünü başarıyı yakalayarak aldık. Öncelikli öğrencilerimizi, idareci ve öğretmenlerimizi velilerimizi kutluyorum" derken, okul birincisi Gökçe Toy, "Sınıfta derslerimi iyi dinleyerek, evde hem derslerimi tekrar ederek hem de değişik kaynaklardan yararlanarak başarıyı yakaladım. Tabi ki ders çalışmanın yanında sosyal aktiviteleri bırakmadım. Bu başarıyı yakalamamda çok etkileri olan öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum" dedi.

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ise şunları söyledi: "Alaşehir Fen Lisesi bu yıl YKS sınavında yakaladıkları başarı ile fen lisesi olarak dokuzuncu yıl mezunları ile en yüksek başarıyı yakaladık. Bu da Alaşehir olarak eğitim seviyemizin ne kadar hızla geliştirdiğini göstermektedir. Her yıl başarı oranımızı biraz daha artırarak çıtamızı yükseltmeye devam edeceğiz. Ben başarının yükselmesinde en büyük pay sahibi olan okulumuz idareci ve öğretmenlerimize emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, bu başarıyı yakalayarak Alaşehir’in gururu olan Alaşehir’in sesinin duyurulmasında vesile olan öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum."

Editör: Ali Gözen