Hüseyin Keskin
MANİSA (İHA) -
Alaşehir Belediyesi Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezinde Yarıyıl Çocuk Festivali düzenliyor. Yarıyıl tatilinde çocuklar için 'Yüz Boyama Etkinliği', 'Tiyatro Gösterimi', 'Bubble Show', 'Onur Erol Konseri', 'Etkinlik Atölyesi', 'Pandomim' ve daha fazla etkinlikler çocukların doya doya eğlenmesini sağlayacak.

Norm Ender'den Manisa'da muhteşem konser Norm Ender'den Manisa'da muhteşem konser

Festivalde Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezinin yanı sıra mahallelerde de etkinlikler düzenlenecek. 31 Ocak Çarşamba Günü Uluderbent Mahallesinde saat 11.00'de, Yeşilyurt Mahallesinde saat 14.00'da, 1 Şubat Perşembe Günü Killik Mahallesinde saat 11.00'da, Kemaliye Mahallesinde saat 14.00'da, 2 Şubat Cuma Günü Piyadeler Mahallesinde saat 11.00'da, Kavaklıdere Mahallesinde saat 14.00'da 3 Şubat Cumartesi Günü Alaşehir Fethi Sekin Gençlik Merkezinde saat 12.00'da, 4 Şubat Pazar Günü Alaşehir Fethi Sekin Gençlik Merkezinde saat 12.00 olarak etkinlikler düzenlenecek.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu yaptığı açıklamada, "Belediyemiz kültür ve sanat etkinlikleri bünyesinde yarıyıl tatilinde çocuklarımızı unutmadık. Onlara kültür, sanat, tiyatro ve sinema gibi değişik alanlarda etkinlikler düzenledik. Çocuklarımız etkinliklerle hem eğlensinler hem de kıymetli zamanlarını en iyi şekilde değerlendirsinler istedik. Etkinliklerimiz devam edecek." dedi.

Editör: Ali Gözen