Behzat Akcan
MANİSA (İHA)
Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde geride kalan 10 yılda Salihli trafiğini rahatlatan önemli projelere imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Kayda, Kırveli-Avar E96 Karayolu alt geçit projesini de Cumhur İttifakının gücü ile hayata geçireceklerini vurguladı.



“Salihli’mize hayırlı olsun”
Salihli’de ölüm yolu olarak nitelendirilen garaj önü ve Dörtyol kavşağına Bülent Ecevit Köprülü Kavşağı yapıldığını anlatan Başkan Kayda, köprülü kavşak ile hem ilçe trafiğinin rahatladığını, hem de ölümlü kazaların önüne geçildiğini belirtti. Salihli’ye 10 yılda 9 köprüyü yaparak hizmete açtıklarını belirten Başkan Kayda, yeni dönem projesi olan Kırveli-Avar E96 Karayolu alt geçit projesinde çalışmaların başladığı müjdesini verdi.

Manisa'da park halindeki otomobili böyle çaldılar! Manisa'da park halindeki otomobili böyle çaldılar!

Ülkemizi ve dünyayı etkileyen pandemi ile geçen yıl önce yaşanan 2 büyük depremin ardından alt geçit çalışmasının ertelendiğini vurgulayan Başkan Kayda, “Salihli halkımızın merakla beklediği Cumhur İttifakımızın gücü ile yeni dönem projelerimizden olan Kırveli-Avar E96 Karayolu Alt Geçit projemizde çalışmalar başladı. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğünden yetkili mühendislerimiz, Belediye Başkan Yardımcım Serkan Sözer, İmar ve Şehircilik Müdürüm Mert Sönmezer, Kırveli Mahalle muhtarımızı Mehmet Emin Kanat ve Gümüş Mahalle muhtarımız Faruk Bayram ile birlikte, günde 30 bin aracın geçiş yaptığı Kırveli kavşağında incelemeler yaptı. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü mühendislerimiz, bölgede projelendirme çalışmalarına başladı. Salihli’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Editör: Ali Gözen