"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Yıllardır pazaryeri alanına inip çıkmakta zorlanan, pazar eşyalarını üst caddeye çıkarmakta zorlanan vatandaşlar için kent merkezi yanına Cumhuriyet meydanından pazaryeri alanına iniş çıkışı sağlayan yürüyen merdiven yapılarak hizmete sunuldu. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta yürüyen merdivenin montajının yapıldığı alanda devam eden çalışmaları yerinde takip ederken, vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinledi. 

Diğer yandan vatandaşların inip çıkmakta zorlandığı yerlerden olan eski itfaiye meydanı gençlik merkezi yan tarafınada 22 metre uzunluğunda yürüyen merdivenin montajını yaptı. 

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Şehrimizin geleceğine hizmet verecek yatırımlar yapmaya gayret ediyoruz. Belediyemiz olarak birinci önceliğimiz vatandaşların istek ve taleplerine yönelik, günlük yaşamını kolaylaştıracak yatırımlar yapmak. İlçemizde bazı noktalarda vatandaşlarımız inip çıkarken zorlanıyordu. Özellikle pazaryeri ve çarşı merkezine ulaşımda vatandaşlarımızın pazar alışverişi yaptıktan sonra en yakın otobüs noktasına ulaşabilemlerine kolaylık sağlamak amacıyla Cumhuriyet meydanından pazaryeri alanına, eski itfaiye meydanından yine pazaryeri alanına inişli çıkışlı yürüyen merdiven yaptık. Belediyemiz olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda şehrimize güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz " dedi.

Editör: Ali Gözen