Adem Çakır
MANİSA (İHA) -
Manisa'nın Selendi ilçesinde Nevruz Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Manisa Selendi Şehirlioğlu Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinliklerde öğrenciler tarafından çeşitli gösterilerin sergilenmesi, şiirlerin okunması ile birlikte Kaymakam Halil İbrahim Okumuş ve Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş’ın Örs üzerinde demir dövmesi ve Nevruz Ateşini yakmasıyla devam etti.

İlçede TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı İlçede TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Program sonrasında İlçe Orman İşletme Şefliği tarafından belirlenen alana 21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası programı kapsamında, toplumun her kesiminden ve yaş grubundan insanlara ağaç sevgisini aşılamak ve ormanların önemine yönelik farkındalığı artırmak amacıyla fidan dikimi gerçekleştirildi. İğde, çınar ve çam fidanı dikilmesi programında konuşan İlçe Kaymakamı Halil İbrahim okumuş, "Ormanlar bizim akciğerlerimizdir. Oksijen deposudur. Toprağın oluşmasını sağlayan en önemli etkenlerdendir. Ormana, çevreye karşı bilinçli olmak durumundayız" dedi.
Programa İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İlçe Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş, İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Ataşman, İlçe Orman işletme Şefi Gökhan Buran, Durhasan Orman işletme Şefi Sait Akgün, Daire müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Editör: İclal Çiçek