Behzat Akcan
MANİSA (İHA) -

Salihli Belediyesi’nin Adala Mahallesi'nde düzenlediği ve üç gün boyunca binlerce vatandaşın katıldığı 25. Geleneksel Adala Şeftali Şenliği, büyük ilgi gördü. Volkan Erel’in sunuculuğunu yaptığı şenlikte sahne alan Ankaralı Ayşe Dinçer, söylediği birbirinden güzel türkülerle Adala Şehit Mehmet Malçuk Stadını dolduran binlerce vatandaşı hem coşturdu hem de oynattı. Şenliğin son gününde sahne alan Deniz Toprak, seslendirdiği türkülerle konsere katılan binleri coşturdu. Değişik yörelere ait türküleri kendine özgü yorumuyla seslendiren sanatçı Toprak, dillerden düşmeyen şarkıları da izleyenlerle birlikte yorumladı.

Norm Ender'den Manisa'da muhteşem konser Norm Ender'den Manisa'da muhteşem konser

Şenlikte konuşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli Belediyesi olarak geleneklerimizi ve kültürümüzü yaşatmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 il olacaksa, bunlardan birisi mutlaka Salihli olmalıdır. Sanayisi, tarımı, eğitimi ve sağlığı ile güzel şehrimiz il olmayı hak ediyor. 2014 yılında Salihli’mizi değiştirmek için başlattığımız çalışmaların hangi noktaya geldiğini hep birlikte görüyoruz. Şenliğimize katılan tüm hemşehrilerimize ve sanatçımıza teşekkür ediyorum. Bizlere harika ve unutulmaz bir gece yaşattılar” dedi. Başkanı Zeki Kayda, Ankaralı Ayşe Dinçer’e çiçek ve Adala’nın sembolü olan şeftali takdim etti.

Deniz Toprak’a ise verdiği muhteşem konserden dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Serkan Sözer, çiçek ve şeftali sepeti takdim etti.

Editör: Ali Gözen