CHP Manisa Yönetim Kurulu, Akhisar ilçesinde Reşat Bey Mahallesinde yapılan delege seçimlerinin yenilenmesine karar vermişti. Ancak CHP Genel Merkezi yapılan itiraz üzerine yenilenemeye gerek olmadığı, seçimlerin geçerli sayılmasına karar verdi. 

Bunun üzerine Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ilgili kararı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Yapılan büyük yanlışı düzelten, demokrasiye ve sandığa sahip çıkan, Reşat Bey Mahallesi delege seçimlerinde oy kullanan her bir üyenin oyuna sahip çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. 

YAZIK SANA… 
Paylaşımın altına Cengizmolla kullanıcı adlı bir vatandaş yorum yaparak Başkan Dutlulu’yu eleştirdi. Bunun üzerine karşılıklı yazışmalarla tartışma yaşandı. 

İşte başkanla vatandaş arasında yaşanan diyalog: 
 
cengizmolla_
Kocası belediyenin işlerini yapar kızı belediyede çalışır kendisi ilçe başkanı adayı olur. Belediye başkanı ve bazı yardımcıları, vekilimiz yeni adayı destekler ve demokrasiden bahsederler işte demokrasi işte bizim partimizin halkımızın hizmetkârları bende bu partinin üyesi ve aynı zamanda delegesiyim lütfen şeffaf olun açık olun da net olun .

cengizmolla_
Öncelikle yanınızda duranların eşlerini kardeşlerini ağabeylerini işe almaktan görev vermekten vazgeçin gerçekten demokrasi bu değil vallaha değil Demokrasi ve insan hakları ders kitabı 9-10-11-12 sınıf bence okuyun.

besim_dutlulu
@cengizmolla_ siz de seçimleri uyduruk gerekçelerle iptal eden sözde demokrat adayı destekleyin. Demokrasi dersi anaokulu 1. Ders sandığa ve seçmene saygı duyacaksınız. Seçim sandıkta kazanılır masada değil.

besim_dutlulu
@cengizmolla_ beni takip bile etmiyorsun, kimi işe aldık kimi almadık haberin bile yok, ne yaptığımızı da bilme ihtimalin yok ama belediye başkanına buradan laf etmek için profile giriyorsun. Sorsan Chp’liyim dersin. CHP’li olmak partililere iftira atmak mı? Ben 20 sene sonra bu şehirde seçim kazandırdım CHP’ye, sen bu parti için ne yaptın şu ana dek bu şekilde yazmaktan başka.

@cengizmolla_ belediyede çalışıyor lafını düzelteyim siz işe aldınız tabiki demokrasiyi gözeterek 

besim_dutlulu
@cengizmolla_ partililerin işe girmiş olması neden rahatsız ediyor. Bir de ithamın saçma. Belediyede bir çok molla soy isimli çalışan var, seni de birileri satın almak için işe aldı onları.

cengizmolla_
@besim_dutlulu Allah kimmiş onlar lütfen Allah aşkına söylermişim beni tanıyorlar mıymış ya da takipleşiyor muyuz?

@cengizmolla_ ben de onu diyorum insanlara neden iftira atıyorsun. Yüzlerce kişi girdi işe, partili olan var olmayan var. Beni destekleyen var desteklemeyen var. Bu mu partililik bu mu insanlara saygı. Çok büyük terbiyesizlik yaptığın, iyi ki beni desteklemiyor ve sevmiyorsun. Ama sana anlatılanların çoğu yalan ve seni çok güzel kullanmışlar. Yazık sana

@cengizmolla_ cengiz dediğim gibi sen sahte kanıtla seçim iptal edenleri destekle abicim. Uzak dur bizden. Ama abi tavsiyesi partili insanlara iftira atma altından kalkamazsın.

cengizmolla_
Kocası belediyenin işlerini yapar kızı belediyede çalışır kendisi ilçe başkanı adayı olur 😁belediye başkanı ve bazı yardımcıları, vekilimiz yeni adayı destekler ve demokrasiden bahsederler işte demokrasi işte bizim partimizin halkımızın hizmetkârları bende bu partinin üyesi ve aynı zamanda delegesiyim lütfen şeffaf olun açık olun da net olun .

Manisa'da kahreden kaza! 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti Manisa'da kahreden kaza! 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Editör: Ali Gözen