Başkan Durbay'ı duygulandıran gösteri Başkan Durbay'ı duygulandıran gösteri

Hava sıcaklığı mevsim normalinin ortalama 8 derece üzerinde. 

Önümüzdeki günlerde de sıcak havanın etkili olacağını söyleyen Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, "İki gündür sıcak hava dalgasının etkisindeyiz ve 5 gün daha devam edecek. Bugünlerde Libya üzerinden geliyor sonraki günlerde Cezayir üzerinden gelecek. Bugün sıcaklıklar Marmara'da, Batı Karadeniz'de ve Ege'de 26 dereceye kadar çıktığı yerler oldu. İç Anadolu'da, Ankara'da 20 dereceye yakındı. 1 ve 2 Nisan'da ise 25 dereceleri de aşıp 30 dereceye yaklaşacak. Neredeyse Nisan başında Haziran'daki gibi bir hava olacak. Sıcaklıklar şu anda mart ortalamasının neredeyse 8-9 derece üzerinde." değerlendirmesinde bulundu.

HAFTA SONU MANİSA'YA 'YAZ' GELİYOR!

Manisa hafta sonu ve ilerleyen günlerde baharda yazı yaşayacak. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin ortalama 8-9 derece üzerinde, bir süre de böyle devam edecek. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre hafta sonu Manisa'da havanın parçalı bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Sıcaklık ise 29 derece olacak. 1 Nisan Pazartesi günü ise hava sıcaklığının 30 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 26°. Yarın için Manisa hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 29°. 31 Mart 2024 Pazar Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 30°. 1 Nisan 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 30°. 2 Nisan 2024 Salı Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 30°.

Editör: İclal Çiçek