Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güneydoğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, Muğla, Artvin, Erzurum ve Iğdır çevreleri ile Antalya’nın batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Bolu’nun yüksek kesimleri ile Erzurum, Van, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Ege bölgesinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Muğla çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Kuyumcularda Erkan Özşen güven tazeledi Kuyumcularda Erkan Özşen güven tazeledi

Manisa'da  hafta sonu hava nasıl? 

Meteoroloji'den alınan bilgiyece göre hafta sonu Manisa’da havanın bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 14°. Yarın için Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 13°. 18 Şubat 2024 Pazar Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 14°. 19 Şubat 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 14°. 20 Şubat 2024 Salı Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 15°.

Editör: İclal Çiçek