MANİSA (İHA) -

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile il genelinde mahalleleri sağlıklı alt ve üstyapıyla tanıştırmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesinde de alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile birlikte alt ve üstyapı dönüşümü tamamlanan Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy mahallesini ziyaret etti. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallede hayata geçirilen alt ve üstyapı yatırımları ile ilgili Mahalle Muhtarı Arif Akbulut ve vatandaşlar ile bir araya gelen heyet tamamlanan yatırımların hayırlı olmasını diledi ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Programın sonunda mahalle muhtarı Arif Akbulut’a Başkan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

Zeyrek, toplu ulaşım sorunu ile ilgili çözüm yolu gösterdi Zeyrek, toplu ulaşım sorunu ile ilgili çözüm yolu gösterdi



Güzelköy’e 13 milyon TL yatırım yapıldı
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Güzelköy’e 9 bin 100 metre içme suyu hattı, 8 kilometre kanalizasyon hattı ile terfi istasyonu montajı yapıldı. Yaklaşık 37 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması hayata geçirildi. Terfi istasyonu, Kuzey doğu kanal kollektör hattı ile atıksuları, Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisine iletiyor. Mahallede sokak aydınlatma çalışması da yapılarak geceleri de ışıl ışıl olması sağlandı.


Güzelköy Mahalle Muhtarı Arif Akbulut, “Mahallemizin altyapısı yapılmadan önce birçok sıkıntı çekiyorduk. Bu gördüğünüz yollardan geçilmiyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den rica ettik. Sağ olsun isteklerimizi karşılıksız bırakmayarak en kısa süre içerisinde çalışmalara başladılar. Şuan mahallemizde hiçbir sıkıntı kalmadı. Mahalleli Cengiz Başkanımıza dua ediyor. Yapılan hizmetlerden ötürü Cengiz Başkanımızı başımızın üstünde de gezdirsek bizde yine hakkı vardır. Başkanımızı mahallemizde ağırlamaktan büyük onur duyacağız. İnşallah mahallemizi ziyaret eder bizlerin misafiri olur” dedi.

Editör: Ali Gözen