CHP'nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, bir yandan projelerini hazırlarken bir yandan da ziyaretlerine devam ediyor. 

Fenomen isim Gülşah Durbay'a sordu: Tarzınız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz? Fenomen isim Gülşah Durbay'a sordu: Tarzınız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?

Şehzadeler Belediyesi'ni ziyaret eden Durbay, personelle görüştükten sonra mevcut Başkan Ömer Faruk Çelik'in konuğu oldu. 

Durbay, "Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Ömer Faruk Çelik’i ve belediye çalışanlarımızı ziyaret ettik. Şehzadeler’e hizmet eden emekçi arkadaşlarımızın çalışma koşullarını iyileştireceğimizi, herkesin emeğinin karşılığını maddi manevi layıkıyla alacağı bir sistem kurup, tek odak noktamızın ilçemize hizmet olacağını söyledik. Belediye Başkanı Sayın Ömer Faruk Çelik’e ve tüm belediye çalışanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. 

Durbay, bu ziyaretin ardından çarşı turuna çıktı. Kuyumcular çarşısındaki esnafları ziyaret edip, hayırlı işler dileğinde bulunan Durbay, "Her gittiğimizde bizlerden ilgi ve alakasını eksik etmeyen değerli esnaflarımıza teşekkürlerimizi sunarız." şeklinde konuştu.

Bugün de Manisa Galericiler Sitesi'nde iş yerlerini ziyaret eden Gülşah Durbay, site başkanı Arif Diz'den galericilerin sorunlarını dinledi.

Editör: İclal Çiçek