Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, Alaybey Mahallesi’nde seçim çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun katılımları sonucunda ziyaret, miting havasında yapıldı. Kadın istihdam oranının yükselmesinde kreşlerin büyük payı olduğunu söyleyen Durbay, “Şehzadeler Belediyesi olarak kadın komşularımızın iş hayatına katılımını desteklememiz gerekiyor. Kreşlerin kadın istihdamını artırma ve çocuk psikolojisi üzerinde olumlu anlamda etkileri çok yüksek. 

O yüzden kreşi olmayan mahallelerimizin kreş ihtiyaçlarını karşılayacağız. 3-6 yaş aralığındaki çocukların yaşıtlarıyla bir arada vakit geçirebilecekleri, eşit eğitimden faydalanabilecekleri kreşlerimizde çocuklar keyifli ve kaliteli vakit geçirerek eğitim alma imkânına ulaşacak” diye konuştu.

OTOPARK SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ!”
Alaybey Mahallesi’nin en büyük problemlerinden birinin otopark sorunu olduğunu dile getiren Durbay, “Alaybey’in belki de en büyük problemi otopark sorunu. Mahallelerimizde uygun otomatik park sistemleri oluşturulmasına öncülük edecek ve boş arsa sahiplerini teşvik ederek otopark alanları oluşturacağız. Hemşehrilerimiz işlerinden evlerine dönerken arabamı nereye park edeceğim diye düşünmeyecek” dedi.

'Altılı Masa'da bulunan 2 genel başkan partilerine veda etti 'Altılı Masa'da bulunan 2 genel başkan partilerine veda etti

Editör: İclal Çiçek