Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Gördes ilçesinde yaptığı bir dizi incelemeye, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, genel müdür yardımcıları, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan ve daire başkanları eşlik etti. İlçede Büyükşehir Belediyesi’ne devri olan oto terminal, şantiye ve su deposunda incelemelerde bulunan Başkan Ergün, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Gördes’e yeni itfaiye binası

Başkan Ergün, ilçede incelemelerine Büyükşehir Belediyesi’nin yeni İtfaiye Hizmet Binası yapmayı planladığı alanda devam etti. Burada yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, ilçeye yeni bir itfaiye hizmet binası kazandırmayı planladıklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak birimlerimizi devir aldıktan sonra, Gördesli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek adına hızla çalışmaya başladık. Bu kapsamda ilçeye yeni bir itfaiye hizmet binası kazandırabilmek adına incelemelerde bulunuyoruz. İnşallah en kısa sürede Gördesli vatandaşlarımıza Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleriyle en iyi hizmetleri vereceğiz” dedi.

Büyükşehir Birimleri İncelendi

İlçede son olarak mezbahada incelemelerde bulunan Başkan Ergün’e, burada Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol da eşlik etti. Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı’nın şartlarına uygun olmaması nedeniyle kapatılması söz konusu olan mezbaha hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, buranın ne şekilde kullanılacağı konusunda yetkililerle istişarede bulundu.

Editör: TE Bilişim