İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısı sonrası Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Polis Merkezine giden minik öğrenciler, polislere karanfil hediye ederek “Polisimizin yanındayız” dedi. 
Salihli Fahriye Hanım İlkokulu anasınıfı öğrencileri Okul Müdürü Mehmet Turan Kardeş ve sınıf öğretmenleri ile birlikte İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena’da maç çıkışı meydana gelen hain patlamanın ardından çok sayıda polisin şehit edilmesi üzerine, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emin Karaca ve Polis Merkezi Amir Vekili Mustafa Yıldırım’ı taziye ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdür Vekili Karaca, Polis Merkezi Amir Vekili Yıldırım ile polislere karanfil hediye eden minik öğrenciler “Polisimizin yanındayız” mesajı verdi.
Acılarının büyük olduğunu ifade eden Okul Müdürü Kardeş “Kahraman polislerimizin ve milletimizin başı sağ olsun. Allah milletimize böyle acılar yaşatmasın” dedi.
Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı minik öğrencilere teşekkür eden Salihli İlçe Emniyet Müdür Vekili Emin Karaca ise “Yanımızda olduğunuz için bizleri hem mutlu etiniz, hem de onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim