HABER:SERKAN ÖZCAN
Manisa’da bir otelde fuhuş yapıldığı ihbarını alan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, otelin giriş ve çıkışlarını takip altına aldı. Fuhuş yapıldığının kesinleşmesinin ardından oteli takip etmeye devam eden Ahlak Büro ekipleri kısa süre içinde baskın yaptı.
Yapılan baskında yabancı uyruklu oldukları tespit edilen Ukrayna asıllı Anastasia C.(22) ve  Moldovya asıllı olan Olenean. K.(32) isimli hayat kadınları  otel odasında   fuhuş yaparken yakalandılar.
İddialara göre Ukrayna ve  Moldovya uyruklu  hayat kadınları telefonla arayan Manisalı iş adamları İzmir’de bulunan aracı şahıs ile telefonla görüşmelerinin ardından Manisa’da bulunan otele gelerek iş adamları ile gecelik 1000 TL karşılığında otel odasında beraber oldukları öğrenildi.
Ahlak Büro Ekipleri tarafından gözaltına alınan 2’si bayan ve hayat kadınları ile beraber olan 2 erkek toplam 4  kişi Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık raporlarının alınmasının ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 
Öte yandan İzmir’den hayat kadınları getiren araç ise otelden  kaçarak izini kaybettirmeyi başardı.

 
 
 

Editör: TE Bilişim