Ak Parti’de il başkanlığına Berk Mersinli’nin atanmasının ardından Yunusemre ve Şehzadeler ilçe kadın kollarının yeni başkanları da belli oldu. Bir süre önce Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver il kadın kolları başkanlığına atanmıştı. Yaver önderliğinde Ankara’ya giden adaylar AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ile bir görüşme yaptılar. Alınan karar doğrultusunda Zeynep İpek, Fethiye Yılmaz ve Sultan Yay’ın da bulunduğu adaylar arasında Şükran Bediroğlu Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı oldu.  
YUNUSEMRE’YE ŞÜKRAN IRMAK
Yunusemre ilçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Atik bir süre önce görevden alınmıştı. Ankara’da gerçekleşen görüşmede bu göreve Manisa’nın tanınan esnaflarından Ak Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Irmak atandı. Yunusemre İlçe Kadın Kolları başkanlığı için Fatma  Çakmak ve Betül Polat da Ankara’ya giden adayların arasındaydı.  
Yeni başkanlara mazbatalarını AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam verdi. Çam her iki başkana başarılar diledi.   
 
 

Editör: TE Bilişim