Gediz Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Akkuyu, Şube Müdürü Ali Küçükçınar, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Kurt katıldı. 2022-2023 eğitim öğretim döneminde 82 öğrenci mezun oldu. Okul birincisi sayısal 12-A sınıfından Hatice Ekim olurken, ikinci yine aynı sınıftan İrem Yapucu, üçüncü ise Sayısal 12-C sınıfından Ada Melis İzkaya oldu. 

Çocuklardan 23 Nisan'da 'Vatan Marşı' Çocuklardan 23 Nisan'da 'Vatan Marşı'

Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, mezuniyet törenine katılan herkese ve törenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Tonoz, 4 yıl önce burada lise eğitimine başlayan öğrencilerin bugün mezun olarak okuldan ayrıldığını belirterek, öğrencilerin bugüne kadar okulu en iyi şekilde temsil ettiğini, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceklerini açıkladı.  Tonoz, öğrencilere üniversite sınavında ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. 

Dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler takdim edildi. Ardından temsili diplomaları verildi. Öğrenciler hep birlikte kepleri havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı.

Editör: Ali Gözen