13 gündür İsrail- Gazze sınırında yaşanan gelişmeleri aktaran gazeteciler, ölümden döndü. İsrail'in Sderot kentinde canlı yayın yapan Türk ve yabancı basın mensuplarının yakınına roket düştü. O anlarda büyük korku yaşayan gazetecilere şans eseri bir zarar gelmedi.

13 GÜNDE 13 GAZETECİ HAYATINI KAYBETTİ

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim sabahı "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı operasyon başlatmasının ardından Filistinli gruplar ile İsrail arasındaki çatışmaların 13. gününde İsrail; Gazze'ye saldırılarını sürdürüyor. Saldırılarda binlerce Filistin hayatını kaybederken; İsrail'in saldırılarında 13 gazeteci de yaşamını yitirdi.

YAYINDA ROKET DÜŞTÜ

Bugün de İsrail'in Gazze sınırındaki Sderot kentinde canlı yayın yapan Türk ve yabancı basın mensuplarının yakınına roket düştü. O anlarda büyük korku yaşayan gazetecilerin sağlık durumunun iyi olduğu görüldü.

Manisa'nın takımları BAL'da 3'te 3 yaptı Manisa'nın takımları BAL'da 3'te 3 yaptı

İsrail'in Sredot kentinde aralarında Türk gazetecilerinde bulunduğu bölgeye dün de roket düştü. İki Türk gazeteci hafif yaralandı. Yapılan ilk açıklamada, gazetecilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Editör: Ali Gözen