Seçim yarışında geri sayım başlarken adaylar da hızını artırdı.  CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in son durağı Turgutlu ilçesiydi. Milletvekili Bekir Başevirgen’in yanı sıra Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın da eşlik ettiği Zeyrek, çarşı merkezinden başlayan yürüyüş boyunca vatandaşları selamladı, bazılarıyla fotoğraf çekildi.   
Partililerin ve gençlerin havai fişekler, meşalelerle destek verdiği Ferdi Zeyrek, Selvilitepe Mahallesinde kurulan sahneye çıkarak vatandaşlara hitap etti. 

Başkan Durbay: “Manisa’yı festivaller kenti yapacağız” Başkan Durbay: “Manisa’yı festivaller kenti yapacağız”

Vaatlerini sıralayan Zeyrek, 31 Mart akşamı Manisa Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarını dile getirdi. 

“SUYUN İLK 2 TONU 1 TL, EKMEK 5 TL” 

Mevcut belediye başkanı Cengiz Ergün’e de zaman zaman eleştirilerde bulunan Zeyrek, 1 Nisan’dan sonra Manisa’da suyun ilk 2 tonunun 1 TL, ekmeğin ise 5 TL olacağını açıkladı. Ulaşımda bazı meslek guruplarına yüzde 50 indirim uygulayacaklarını ifade eden Zeyrek, 65 yaş üstü vatandaşların da istedikleri yere ücretsiz yolculuk yapabileceklerini söyledi. 

Göreve geldiklerinde çalışan, işini doğru yapan hiç kimseyi işten çıkarmayacakları sözünü veren Zeyrek, ancak bazı bankamatik çalışanlarının varlığının farkında olduklarını, onlara bay bay diyeceklerini sözlerine ekledi. 

Mitingde Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma da birer konuşma yaptılar. 

Mitingin ardından kalabalık tekrar şarkılar eşliğinde CHP ilçe başkanlığına doğru yürüdü.

Editör: İclal Çiçek