Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, saat 11.30'da Şehzadeler ilçesindeki Şehitler Ortaokulu'nda oy kullanacak. CHP adayı Zeyrek'in oy kullanma işlemi 1351 numaralı sandıkta gerçekleşecek. 

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' teklifine yanıt Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' teklifine yanıt

"OY HAKKINIZI KULLANIN VE SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN" ÇAĞRISI

Yerel seçimler öncesi tüm seçmenlere seslenen Ferdi Zeyrek, herkesi oy kullanmaya davet etti. Başkan Adayı Zeyrek şu sözlere yer verdi; "Sevgili Manisalı hemşehrilerim;
31 Mart günü sizden sandığa giderek oy verme hakkınızı kullanmanızı, daha sonra da sandıklara sahip çıkmanızı istiyorum.O yüzden oy sayma işlemi bitene kadar sandıklarımızın başında duralım, kuralların eksiksiz uygulandığından emin olalım.
Bu seçimde bizi yokluğa mahkum edenlerlerle yollarımızı ayıracağız. Parti olarak söz veriyorum ki emanet oylarınıza sonuna kadar sahip çıkacağız. 

"OY VERSEM NE DEĞİŞECEK DİYE DÜŞÜNMEYİN"
Buradan ilk oyunu kullanacak olan genç kardeşlerime sesleniyorum. Oy versem ne değişecek ki diye düşünen küskün vatandaşıma sesleniyorum. Başka partilere gönül vermiş fakat Manisa'da değişimi isteyen hemşehrilerime sesleniyorum. Terazimiz insan ayırt etmeden işleyecek, değişim hepimiz sayesinde Manisa'ya gelecek. Gelin, Manisamızın yeniden doğuşuna hep birlikte şahit olalım. 31 Mart'ta Manisa kazanacak, halkımız kazanacak."

Editör: İclal Çiçek