Özgür Özel: "İsraf ve tasarruf genelgesi yayınlayacağız" Özgür Özel: "İsraf ve tasarruf genelgesi yayınlayacağız"

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça siyasi arenada da hem söylemler hem de bazı adayların yaptığı hamleler giderek sertleşmeye başladı. Önceki gün Manisa’nın Yunusemre, Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek de anketler ve pankart saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.  
"BU TİP ZORLAMALARLA BİZİ KORKUTACAKLARINI ZANNEDİYORLAR"
Ferdi Zeyrek, şunları söyledi; “Zor bir süreçten geçiyoruz. Çok az bir zaman kaldı. Karşı taraf da bildiğiniz üzere elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Biliyoruz ki her şeyi yapmaya devam edecekler. Az önce yine bir telefon geldi. Yine benim bütün pankartlarımı kaldırıyorlar. Kaldırsınlar. Onlar bu tip zorlamalarla bizi korkutacaklarını zannediyorlar. Ama unutuyorlar ki ne bir santim eğiliriz ne de geri adım atarız. Dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz.” 

“BİZDEN DE YALAN ANKETLER İÇİN PARA İSTEDİLER”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü önde olduğu bazı anketlere değinen Ferdi Zeyrek, açıklamalarına şöyle devam etti; Anket sonuçları geldikçe karşı tarafı panik sardı. Yine söylüyorum; korkunun ecele faydası yok. Yalan anketler yayınlamaya başladılar. Parayı veriyorlar ve ulusal kanallardan diyorlar ki “biz öndeyiz.” Madem öndesiniz ne gerek var bu tür şeylere? Ayrıca bilmiyorlar ki ona giden herkes bize de geldi. Bizden de yalan anketler için para istediler. Bu seçimi yalan anketlerle manipüle edebileceklerini söylediler. Biz buna ihtiyacımızın olmadığını söyledik. “Bizim sapasağlam duran siz değerli halkımız var, bizim yüreğimiz var bu size yeter” dedik.”

“ÖNDEYİZ VE KAZANIYORUZ”
Kendilerine gelen son anketi de paylaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek; “Ben buradan gerçeği açıklayayım. Dün en son yine bir anket geldi elimize. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde öndeyiz ve kazanıyoruz. Ama hem sizlere hem de bize düşen bir şey var. Unutmayın ki ilk günkü aşkla ve şevkle çalışıyoruz. Biliyoruz ki sizler de çalışıyorsunuz. İki hafta sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi için zafere ulaşmamıza çok az zaman kaldı. Lütfen gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğinize söz verin. Biz de sizlere altı oklu bayrağı belediyenin surlarına çakacağımıza söz veriyoruz.” diye konuştu.

Editör: İclal Çiçek