Manisa Adliyesi’nde partililerin yoğun ilgi gösterdiği törende CHP Manisa İl Başkanlığına seçilen Ferdi Zeyrek mazbatasını il seçim kurulundan aldı. 

Manisa Adliyesi’nde gerçekleştirilen mazbata törenin ardından CHP Manisa İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi. 

CHP Manisa İl Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek görevi çiçekle CHP Manisa önceki dönem il başkanı Ali Kuyumcu’dan teslim aldı. 

“DEMOKRATİK BİR YARIŞ YAPTIK”
CHP Manisa İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan CHP’li Ali Kuyumcu, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen il kongresinde adayların demokratik bir yarış yaptığını ifade etti. 
CHP’li Kuyumcu devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Demokrasilerde bunlar yaşanıyor. Bir demokratik yarış yaptık. Ferdi Zeyrek kardeşimiz kazandı. Bundan sonraki süreci dostlarıyla birlikte yürütecekler. Ben kendi adıma mutluyum. Önceki dönem il yönetiminden son aylardaki il başkanlığına kadar yürüttüğümüz görevi en iyi şekilde yerine getirdiğimize inanıyorum. Yorulduk mu? Evet yorulduk. Elbette ki kazanmayı isterdik. Ama kazanan bir arkadaşımız varsa buna saygı göstermekten başka yapacak bir şey yok. Önce Ferdi Zeyrek’i ve daha sonra beraberindeki ekibini kutluyorum. Burası bizim yuvamız. Kendisi ve ekibi benden ne zaman bir şey isterse bir adım yanlarında olduğumu bilmelerini isterim. İnanıyorum çok iyi şeyler yapacaklar ve başarılı olacaklar. Yerelde ve genelde bizi bir üste taşırsanız en mutlu olan kişi ben olacağım.”


CHP İL BAŞKANI ZEYREK: HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLER
CHP’li Kuyumcu’dan il başkanlığı görevini teslim alan CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek yaptığı konuşmada, öncelikli hedefinin yerel seçimler ve parti içindeki küskünleri bir araya getirmek olduğunu dile getirdi. 


CHP Manisa İl Başkanı Zeyrek yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Seçimde bana verilen destekten dolayı tüm partili yöneticilerime, tüm partililerimize, tüm delegelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yükümüz çok ağır. Kazandığımız bir şey yok. Yalnızca delegelerin bir tercihiydi. Kazancımız 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde olacak. Sayın Ali Kuyumcu başkanımız bir parti büyüğümüz, bir abimiz olarak her zaman yanımızda görmek isteriz. Herkes elini taşın altına koydu. Bundan  sonrada koymaya devam edecek. Bu birlikteliğimiz, bu bütünlüğümüz umarım ki önümüzdeki süreçte daha da çoğalarak devam eder. Öncelikli hedefimiz partimizi yerelde ve daha sonra genelde iktidar yapabilmek. Yerel seçimlerde ipi en önde göğüsleyip altı oklu bayrağı hem büyükşehir belediyesine hem de ilçe belediyelerimize taşıyabilmek için büyük gayret sarf edeceğiz. Bunu da yapabileceğimize başarabileceğimize kesinlikle inanıyorum. Bunu başaramamak için önümüzde hiçbir engelimiz yok. El ele vereceği ve birlik olacağız. En büyük hayalim önümüzdeki süreçte partimizde en küçük bir kırgınlık kalmaması. Bütün küskünlerle aynı masada oturarak el ele verip iktidara yürümek en büyük hayalimiz olacak. Umarım önümüzdeki süreçte de bunu başaracağımıza inanıyorum.”
Açıklamaların ardından CHP Manisa İl Başkanı Zeyrek ve CHP’li Kuyumcu birbirlerine çiçek takdim etti.

Tatili fırsat bilen Manisalılar Kentpark'a akın etti Tatili fırsat bilen Manisalılar Kentpark'a akın etti

Editör: Ali Gözen