CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, yaklaşan yerel seçimler öncesinde açıkladığı projelerine Manisa merkezde bulunan eski garaj bölgesini de ekledi. 

BÖLGEYE YAPILACAK OLAN PROJELER

Ferdi Zeyrek, 31 Mart seçimlerini kazanması durumunda, Eski Garaj diye bilinen bölgenin çehresini değiştireceğini ve bu bölgede 1200 araçlık otopark, 16 Bin M2’lik meydan, 700 kişilik Çok Amaçlı Salon, sergi alanları, 2 amfi, tarihi müze, kapalı pazaryeri ve çocuk oyun alanları yapacağını açıkladı. 

Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı

100. Yıl Kent Meydanı adını verdiği projesini duyuran Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, şunları söyledi; “Yapmayacakları proje için pazarcıları yerlerinden ettiler, ekmeklerine mani oldular. Yetmezmiş gibi emekçilerimizden yer ücreti de almaya başladılar. Az kaldı eziyet bitecek. Şehzadeler’de verimli kullanılamayan Eski Garaj ve Perşembe Pazarı bölgesini yeni, modern bir çehreye kavuşturup halkımızın hizmetine sunacağız. Yapacağımız 100. Yıl Kent Meydanı’mızı çok yönlü, sosyal hayata ve Manisa ekonomisine can verecek örnek bir meydana dönüştüreceğiz.”

Editör: İclal Çiçek