Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı

Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Marcin Boniek ve Jakub Winkler , dördüncü hakemliğini ise Tomasz Musial üstlenecek. A Milli Futbol Takımı'nda kadrodan çıkarılan Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu dışında eksik bulunmuyor. Vincenzo Montella yönetiminde Hırvatistan ve Letonya'yı mağlup eden Milliler, galibiyet serisini Almanya ile oynanacak hazırlık maçında da devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.
İLKAY İLK KEZ TÜRKİYE'YE KARŞI
EURO 2024'ün ev sahibi olarak turnuvaya direkt olarak katılacak olan Almanya, hazırlık maçlarında aldığı üst üste 3 yenilginin ardından Birleşik Amerika ve Fransa maçlarında galip gelerek moral buldu. Almanya'da Leipzig'in kalecisi Blaswich ve Ducksch ilk kez panzerlerin kadrosuna dahil edildi. Almanya'da Türk asıllı yıldız İlkay Gündoğan da kariyerinde ilk kez Türkiye'ye karşı mücadele edecek.
ALMANLARA KARŞI 27. RANDEVU
A Milli Takım, Almanya milli takımları ile bugüne dek toplam 26 kez karşı karşıya geldi. Türk Milli Takımı, 100 yıllık tarihinde 13 kez Batı Almanya, 5 kez Doğu Almanya, 8 kez de iki ülke arasındaki sınırların kaldırılmasının ardından birleşen Almanya ile karşılaştı. A Milli Takım bu maçlarda 6 galibiyet, 15 yenilgi ve 5 beraberlik aldı.

ALMANYA-TÜRKİYE
•     SAAT: 22.45
•     STAT: BERLİN OLİMPİYAT
•     YAYIN: TRT 1
•     HAKEM: Bartosz Frankowski