Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan “Kamuya girişte mülakatı kaldıracağız” vaadi, İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’ın tepkisini çekti. 

“SEÇMENİMİZİN BU OYUNLARA KARNI YOK”

Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı

İYİ Partili Hasan Eryılmaz, “Türkiye’yi 20 yıldır liyakatten yoksun, milletimize verdiği hiçbir sözü tutmayan bir iktidar yönetiyor. Nereden tutarsan tut elinde kalan iktidarın temsilcileri şimdi vatandaşlara sözde yenilikçi vaatler vermeye başladı. ‘Kamuda mülakatı kaldıracağız’ diyorlar. Bu cümleden utanç duyması gerektikleri yerde yüzleri bile kızarmadan vaatmiş gibi halka sunuyorlar. Günaydın beyler, sabah oldu. Bu zamana kadar aklınız neredeydi? Seçmenimizin bu oyunlara karnı tok. 14 Mayıs gecesi Türk milletinin hayatından çıkacaksınız ve bizler ülkemizi yeniden eski güzel günlerine kavuşturacağız” dedi.

“YÜZBİNLERCE GENCİMİZİN HAKKINI YEDİNİZ”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Biz AK Parti iktidarının yüzbinlerce vatandaşımızın hakkına girdiğini defalarca söylemiştik ama bu kez bizzat en üst düzeyden itiraf geldi. Yıllarca çalışan, sınavlarda dirsek çürüten yavrularımızın hakkına girdiniz. Gençlerimize hayatı zehir ettiniz. Türkiye, 20 yıldır mülakatlarda torpil yapıldığını utanmadan itiraf eden bu iktidardan 14 Mayıs gecesi kurtulacak. Çalışanın hakkını aldığı İYİ bir düzene kavuşmamıza çok az kaldı”

Editör: Ali Gözen