Türkiye genelinde 61 milyon civarında seçmenin sandık başına gideceği 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, oyunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1186 numaralı sandıkta kullandı.

İYİ Parti’de Kurultay günü... Meral Akşener veda etti: "Partiyi ben kurdum, artık siz koruyacaksınız" İYİ Parti’de Kurultay günü... Meral Akşener veda etti: "Partiyi ben kurdum, artık siz koruyacaksınız"

Oy kullanmaya eşi Şeyda Ergün, kızları Merve Dilbazer, Hande Anlı ve damatları Göktuğ Dilbazer ve Engin Anlı ile birlikte gelen Başkan Ergün’e MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe eşlik etti.

Ailesiyle birlikte oy kullandıktan sonra Başkan Ergün, “Manisa ilimizin 17 ilçesinde bütün vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize kendimizi ifade etmeye çalıştık. Çalışmalarımızı ve projelerimizi bu güne kadar yaptıklarımızı ve yeni hedeflerimizi vatandaşlarımızın huzuruna çıkarttık. Biz her zaman şunu ifade ettik. Hizmet noktasında vatandaşlarımızın daha nasıl mutlu olabilecekleri bir şehri yaratabiliriz gayesinde olduk. Geçtiğimiz 15 yıllık süreçte de hep böyle geçti. Dün neysek bugün de aynı noktadayız. Çizgimizi bozmadan inşallah Rabbim bizlere nasip ederse bu hizmetleri yine yapma gayreti içerisinde olacağız. Hiçbir zaman karalama siyaseti içerisinde yer almadık. Yalanlara ve tamamen vatandaşlarımızı aldatma çalışmalarını biz kendilerine bıraktık. Vatandaşımız bunun takdirini bugün hayırlısıyla sandıkta verecektir. Her şey hakkımızda hayırlısı olur. Ben 4. Seçim dönemini yaşıyorum. Bugün sözün bittiği nokta. Vatandaşın kararı her şeyin üstündedir. Biz bunu hep böyle kabul ettik. O açıdan yeni dönemde Manisa’mızın bütün ilçeleri ve 1088 mahallemizde yaşayan bir buçuk milyona yakın insanımızdan Allah razı olsun. Bu güne kadar bizlerle yol almış olan başta Sayın Cumhurbaşkanım olmak üzere, Sayın bilge liderimiz Devlet Bahçeli’ye Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Cumhur İttifakının AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin değerli yoldaşlarına ve ülkücü kardeşlerime bu davaya gönül vermiş bütün insanlara ve bütün Manisalı hemşerilerimize ve bizlerle birlikte yol almış ve yaklaşık 15 yıldır bizlerle çalışan yaklaşık 6 bin 250’ye yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzde çalışan bütün kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Onlar varsa biz sahada olduk. Onlar yolsa biz sahada olmadık. Onların emeği yadsınamaz. Ben destek veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum” dedi.

Editör: İclal Çiçek