İŞKUR işçi ve personel alım ilanları ile işveren ile işçi arasında istihdam görevini sürdürmeye devam ediyor.
İŞKUR BAŞVURU ŞARTLARI
Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılan başvurular online olarak İŞKUR üzerinden alınacak. Adayların başvuru yapmak istediği ilan başvuru şartlarını taşımaları isteniliyor. Öncelikle adayların İŞKUR resmi internet sitesine üye olmaları, başvuru adımlarını tamamlamadan önce başvuru yapılacak olan ilanın genel şartlarını taşıyıp taşımadıklarını kontrol etmeleri gerekiyor.
EN ÇOK ARANAN BEDEN İŞÇİSİ
En az ilkokul mezunu alım yapan firmalar hangileri? Adayların İŞKUR üzerinde başvuru yapabileceği pozisyon sayısı bugün itibari ile 1000 kişi civarındadır. Genel itibariyle beden işçisi olarak da isimlendirilen fabrika işçi alımına İŞKUR üzerinden başvurabilirsiniz.
İŞKUR ŞOFÖR İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?
Başvuru yapmak isteyen adayları İŞKUR internet sitesine giriş yaparak üyelik oluşturmaları ve iş ilanları sekmesini kullanarak, şehir bölümüne 'Manisa' meslek bölümüne 'beden işçisi' yazmaları gerekiyor. Şehir ve meslek seçiminden sonra karşınıza çıkacak ilanları değerlendirebilirsiniz. Başvuruyu tamamlamak için açmış olduğunuz sayfada başvuru adımlarını tamamlamak gerekiyor.
Başvuru linki için tıklayınız

Editör: TE Bilişim