Çakır'ın depreme ilişkin yorumuna tepki gösteren Gönder, şu ifadeleri kullanmıştı:

Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kâğıdı hep boş. İşte buyurun sınav kâğıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kâğıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kâğıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyurun havadan görüntüler.

Gönder'in bu sözlerinin ardından elindeki kağıtları da masaya fırlatmıştı. Yayının ardından istifa etmişti

Gönder bu olayın sosyal medyanın gündeme oturmasının ardından istifa kararı aldığını açıklamıştı. İstifa kararını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile açıklayan Gönder, "Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Ege'de korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini kalbinden bıçakladı Ege'de korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini kalbinden bıçakladı

Gönder bugün ATO Congresium'da düzenlenen İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda sunucu olarak görev aldı. Toplantıda görev alan meslektaşlarını karşısında gören Gönder gözyaşlarını tutamadı. İYİ Parti lideri Meral Akşener sahneye çıkarak Gönder'e sarıldı. Gönder, özür dileyerek şöyle söyledi: Bunlar artık umut gözyaşları, çok teşekkür ederiz. Burada tanıdık yüzler görmek beni çok duygulandırdı. 

Editör: Ali Gözen