Türkiye'nin batı bölgeleri yağışlı havanın etkisi altına girdi. Ülkenin önce batısında, sonra Anadolu'da yağmur geçişleri olacak. Sıcaklıklar 3-4 derece azalıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'de İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ için sağanak yağış uyarısında bulundu.

Ege'de yağışlar daha çok iç kesimleri etkilese de kıyılarda da görüleceak. Bölgede 3-4 gün boyunca aralıklı yağmur var. Manisa 29, Muğla 26, Bodrum 31 derece.

Manisa'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Manisa yağışlı havanın etkisi altına girecek. Kent genelinde yağışlı havanın hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 29°. Yarın için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 29°. 30 Eylül 2023 Cumartesi Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 29°. 1 Ekim 2023 Pazar Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 28°. 2 Ekim 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 29°.

Yaralı asker 2 yıl sonra şehit oldu Yaralı asker 2 yıl sonra şehit oldu

İstanbul ve 4 il için sağanak yağış uyarısı (Bugün hava durumu nasıl olacak?) - 9

Editör: Ali Gözen