Turgutluspor'u yenen Batman Petrolspor şampiyon oldu Turgutluspor'u yenen Batman Petrolspor şampiyon oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki evlerinin yıkılması sonucu iki kızını kaybetmesinin ardından eşi ve oğluyla Eskişehir'de hayatını sürdüren Adem Çöllü, evlatlarıyla geçen yıl Babalar Günü'nde yaşadıklarını unutamıyor.

Karayolları'nda işçi olarak çalışan 57 yaşındaki Çöllü'nün ailesiyle yaşadığı 3 katlı bina, 6 Şubat'taki depremlerde yıkıldı. Baba Adem, eşi Sultan, kızları 21 yaşındaki Hatice Kübra ve 12 yaşındaki Kevser Nur Çöllü ikinci katında yaşadıkları binanın enkazı altında kaldı.


Adem ve Sultan Çöllü çifti depremden yaklaşık 4 saat sonra kendi imkanlarıyla enkazdan çıktı ancak Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ikinci sınıfta öğrenim gören kızı Hatice Kübra ile diğer kızı Kevser Nur hayatını kaybetti. Çöllü'nün 22 yaşındaki oğlu Ömer Faruk ise iş görüşmesi için geldiği Eskişehir'de bulunduğundan depreme yakalanmadı. Eskişehir'e gelen çift, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Doğan Aslan Bey Yurdu'na yerleştirildi. Yaşadıkları depremi ve evlatlarına özlemini gözyaşlarıyla anlatan Adem Çöllü, enkazdan eşiyle güçlükle çıktıklarını, kızlarını ise kurtaramadıklarını söyledi.

Editör: Ali Gözen