Yurttaş, halkın istikrarın sürmesi ve ülkenin ilerlemesi yönünde tercihte bulunacağını söyledi.Yurttaş Selendi ve Demirci’de vatandaşlarla sohbet etti, sulama göleti ve hastane inşaatı incelemelerinde bulundu. Konuşmasında “Selendi ve Demirci ilçelerimizde her ikisinde de hastane inşaatlarımız devam ediyor, Demirci – Selendi Yolunun ihalesi yapıldı. Selendi Ayanlar Sulama Göletini tamamladık, Demirci Durhasan Göleti inşaatı devam ediyor. Demirci Ayvaalan Göletinin ihalesi yapıldı, 1310 dekar araziyi sulayacak olan göletimiz hayırlı olsun” dedi. Yurttaş bir basın mensubunun “Seçimlerde aday mısınız?” sorusu üzerine “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Benim başarımın arkasında da başta annemin duası, eşimin desteği ve kadın kollarımızın büyük gayreti vardır. İşte buradan, eşimin memleketi olan Selendi ve Demircili hemşehrilerimizin yanında açıklıyorum, seçimlerde adayım” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş konuşmasında “Gezi Eylemlerinde, 17 ve 25 Aralık Darbe Girişimlerinde, 30 Mart Yerel Seçimlerinde ve en son Cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkede ne kadar eski Türkiye özlemi içinde olan varsa, muhalefet partileri, ülkeye ihanet eden Paralel Yapı ve Fetullah Gülen güdümündeki Çatı Grubu bir araya gelerek AK Parti’nin karşısında yer aldılar. Ama milletimiz Yeni Türkiye’nin yanında yer aldığını sandıkta gösterdi. Şimdi 7 Haziran seçimlerinde aynı işbirlikçileri Eski Türkiye’yi canlandırmak için yeni ittifaklar peşinde koşuyorlar. Siyaset mühendisleri toplumu yönlendirmek için kafa yoruyor. Ama millet bunlara sandıkta hesabını verecek ve Eski Türkiye’yi bir daha geri gelmemek üzere sandığa gömecektir” diye konuştu.

Yurttaş konuşmasında “Eski Türkiye demek; faili meçhuller, yolsuzluk, yasaklar ve yoksulluk demektir. Eski Türkiye demek, tüp kuyrukları, ilaç kuyrukları, mazot kuyrukları, hastane kuyrukları demektir. Eski Türkiye tek bir tren rayını değiştiremeyen, kendi ülkesindeki depremde aciz kalan, ülkede terör ve çatışmanın olduğu ülke demektir. Halkın yokluk içinde olduğu ve esnafın başbakana yazar-kasa fırlattığı o günlere hiç kimse geri dönmek istemiyor.

Milletimiz artık Yeni Türkiye’nin hızlı trenlerini, modern hastanelerini, bölünmüş double yollarını, akıllı tahtalarını gördü ve yaşıyor. Ülkeye özgüven aşılayan Recep Tayyip Erdoğan ve ondan aldığı emaneti en güzel şekilde taşıyan Ahmet Davutoğlu ve ekibine milletimiz güvenmektedir. Bu davanın her bir ferdine sevgi besleyen halkımızın desteği ve duası ile inşallah 2015 seçiminde Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa yolunda 367’nin üzerinde bir milletvekili sayısı ile meclise bizleri taşıyacağınızdan eminiz. Teşkilatlarımız Atom Karınca Modeli ile çalışacak, çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacak, her yere ve her kişiye ulaşacak ve başarılı olacaktır. Seçimin galibi Yeni Türkiye sevdalıları, AK Parti olacaktır. Seçimin mağlubu eski Türkiye’yi tekrar hortlatmak için çalışan ihanet çeteleri, paralel yapı, çatı meraklıları olacaktır” dedi.

Yurttaş Selendi Terziler Yelimera Kanyonu, Demirci Ayvaalan mahallesi, Durhasan Göleti inşaatı ve Selendi Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak bölge programını tamamladı. Yurttaş’a gezisi sırasında Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve teşkilat üyeleri eşlik ettiler.

Editör: TE Bilişim