MANİSA (İHA) - 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, il genelinde Manisalıların huzuru, mutluluğu ve konforu için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cider yolunu İzmir’in Menemen ilçesine bağlamak ve Alparslan Türkeş Kavşağı bölgesindeki trafik sıkışıklığını azaltmak amacıyla kamulaştırma çalışması başlattı.

Kamulaştırma çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Mehmet Kara, “Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Cider yolu üzerinde kamulaştırma çalışmalarımıza hız verdik. Kamulaştırma çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından bölgede, Büyükşehir Belediyemiz tarafından Muradiye ve Menemen güzergâhını kullanacak araçlar için alternatif yol oluşturulacak ve aynı zamanda şehir merkezimizde trafik akışı daha sağlıklı hale getirilecek. Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde, kent trafiğini rahatlatmak ve hemşehrilerimize konforlu yollarda ulaşım hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Huzurevinde duygusal anlar... Başkan Zeyrek, huzurevindeki anneleri unutmadı Huzurevinde duygusal anlar... Başkan Zeyrek, huzurevindeki anneleri unutmadı

Editör: Ali Gözen