WhatsApp Image 2023-12-18 at 11.52.25

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçimler öncesi hareketli günler yaşanıyor. Hafta sonu Manisa'da gençlik kolları başkanlarıyla buluşan Genel Başkan Özgür Özel, toplantının tamamlanmasının ardından özel görüşmeler gerçekleştirdi. Manisa'daki CHP'li ilçe belediye başkanları ile de bir araya gelen Özel, adaylık konusunu masaya yatırdı. 
Toplantı ile ilgili fotoğraflar ilçe belediye başkanlarının sosyal medya hesaplarından paylaşılınca birçok partili, "Acaba Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da bu kareden mi çıkacak?" sorusunu sordu. 
Millet İttifakı'nın olmayacağı kesinleştiği için CHP'nin kendi içinden bir ismi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapması bekleniyor. 
Mevcut ilçe belediye başkanlarının yanı sıra İl Başkanı Ferdi Zeyrek ve bazı iş insanlarının da aday yapılabileceği konuşuluyor. 
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutdulu ise söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:
Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve belediye başkanı arkadaşlarımızla beraber yaklaşan yerel seçimler öncesi değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.

YSK'DAN SEÇİM VERİLERİNE İLİŞKİN YENİ KARAR PARTİLER ANLIK İZLEYEBİLECEK YSK'DAN SEÇİM VERİLERİNE İLİŞKİN YENİ KARAR PARTİLER ANLIK İZLEYEBİLECEK

WhatsApp Image 2023-12-18 at 11.52.31