CHP İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper, geçtiğimiz günlerde Manisa Tren Garı karşısında yer alan Ferdi Zeyrek’e ait pankartlar belediye çalışanları tarafından sökülerek yerine Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’e ait pankartların asıldığını iddia etti. 

Özalper, Zeyrek ekibinin pankartları yapıştırmak için yaptırdığı demir çerçevelere Cengiz Ergün’ün pankartlarının asıldığını ifade ederek, sert tepki gösterdi. 

“BU KADAR ZORBALIĞA ARTIK YETER!”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper; “Seçimler bir demokrasi yarışıdır. Adaylar sahaya çıkıp kendilerini ve projelerini özgürce tanıtabilmeliler. Ancak seçim süreci başladığından bu yana, seçimi kaybedeceğini anlayan karşı taraf fütursuzca saldırılarını sürdürmekten vazgeçmiyor. Kamuoyunda da bilindiği üzere adaylarımızın pankartlarına birçok kez saldırılar yapıldı, yerlerinden söktürüldüler. Ancak son yapılan zorbalık “Artık yeter” dedirten nitelikte. Büyükşehir Adayımız Ferdi Zeyrek için yaptırdığımız demir çerçevelerden adayımızın pankartlarını belediye çalışanlarına söktürdüler. Bu da yetmedi, aynı yere, bizim yaptırdığımız demir çerçevelere Cengiz Ergün reklamları asmışlar. Bu siyasi nezaketsizliği ve zorbalığı kınıyoruz. Seçimlere sayılı günler kaldı. Siyasi nezaketten uzak olan bu zorbalara halkımız gereken cevabı 31 Mart’a verecektir. 1 Nisan sabahı özgür bir sabaha, herkesin birbirine saygı duyacağı bir güne uyanacağız” dedi.

CHP İl Başkanı Özalper, geçtiğimiz günlerde MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner’in açıklamasına atıfta bulunarak, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla diğer adaylarının afişlerinin indirildiği iddialarını sayın Tosuner yalanlamıştı. Ancak son yaşanan olay Cüneyt Tosuner’in bu açıklamalarını gölgede bıraktı.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz"

Editör: İclal Çiçek