İyi Parti kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak İyi Parti kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak

Başkan Özalper, "Manisamızın öz evladı, Genel Başkanımız sayın Özgür Özel ile birlikte şehrimizin halkçı Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıtacağız. Birlik ve beraberlik içinde, Manisa Büyükşehir ve tüm ilçelerimizde zafer yürüyüşümüz başlıyor" dedi.

TÜM İLÇELERDE DERSİMİZE ÇOK İYİ ÇALIŞTIK

Başkan Özalper açıklamasında, "Manisa için kritik bir yerel seçim dönemine giriyoruz. Manisalılar; kendilerine verilen ve yerine getirilmeyen vaatleri, işlevsiz projeleri, makam koltuklarını terk edemeyip vatandaşın sorunlarını görmezden gelen, fildişi kulelerinde halkın taleplerine cevap vermeyen tüm Belediye Başkanlarına sandıkta hak ettikleri dersi verecek. Ekibimizle birlikte Manisa'da dersimize çok iyi çalıştık. Hem Büyükşehir'de, hem de İlçe Belediyelerimizde adaylarımızı gençleştirdik. Her ilçede halkın hangi ismi Belediye Başkanı olarak görmek istediğine dair nabız yokladık. Şimdi ise zafer yolculuğumuzu, aday tanıtım toplantımızla birlikte tüm Manisa'ya duyuracağız" dedi.

HALKIMIZIN KARŞISINA ÇIKIYORUZ

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, "Manisa'da hem Büyükşehir'de, hem de 17 ilçenin tamamında iddialıyız. Manisalıların sorunlarını çözecek, şehrimizi halkçı belediyecilik ile buluşturacak adaylarımızla halkımızın karşısına çıkıyoruz. Manisa Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantımız, Manisamızın öz evladı CHP Genel Başkanımız sayın Özgür Özel'in katılımıyla 3 Şubat Cumartesi günü saat 13:00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirecek. Zafer yürüyüşümüzün lansman toplantısına tüm Manisalıları davet ediyorum. Manisa'nın makus kaderini birlikte değiştireceğiz"

Editör: Ali Gözen