CHP İl Başkanı İsmail Çalışkan, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Yalçın Arcak, Milletvekili Adayları Semih Balaban, İlksen Uludağ Özalper, Önceki Dönem Baro Başkanı Av. Ali Arslan, Kadın Kolları Başkanı Av. Pınar Kına, Parti yöneticileri ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı iftar yemeğinde CHP  Yunusemre İlçe Başkanı Av. Yalçın Arcak, 
"Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Yeryüzü soframızı yine kurduk. Ekmeğimizi getirdik soframızı paylaştık. Bizler Saray'ın değil halkın sofrasındayız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dediği gibi Halil İbrahim Sofrasında hemşerilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduk. İftar organizasyonumuzu düzenleyen Gençlik Kolları Başkanımız Av. Mehmet Arslan'a ve yönetimine, en güzel şekilde destek olan Kadın Kolları Başkanımız Av. Pınar Kına ve yönetimine ve ana kademe yöneticilerimize teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı. 
Etkinlikte söz alan Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Arslan "Yeryüzü iftar soframızda “ekmeğini böl sofranı paylaş” sloganımızla bir aradaydık. İktidar sahipleri tarafından bilinçli olarak sürdürülen ayrıştırıcı söylemlerle kardeşin kardeşe kırdırılmaya çalışıldığı bu dönemde; din, dil, ırk hiçbir ayrım gözetmeksizin ekmeğimizi yanımızdakiyle bölüştüğümüz etkinliğimizde, paylaşmanın güzelliğini yaşadık. Bugün buradaki bu kalabalık, bu heyecan 14 Mayıstan sonra yaşayacağımız; birleşe birleşe kazanacağımız, farklılığın ötekileştirilmediği yurdumuzun bahar günlerinin habercisidir. Emeği geçen herkese ve tüm yurttaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Hafsa Sultan Ortaokulunda bilim fuarı Hafsa Sultan Ortaokulunda bilim fuarı

Editör: Ali Gözen