Haber: Ahmet ÜNSAL/Manisa 

Şehzadeler ilçe Başkanı Hakan Gürtunca, yönetim kurulu üyeleri,Kadın Kolları Başkanı,Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte iş hayatının yoğunlukta olduğu Karaköy bölgesinde bulunan esnafları ziyaret ederek onların beklentilerini yerinde dinledi.

 Kırmızı köprüden başlayan esnaf ziyaretinde İzmir Caddesinden şehir merkezine doğru başladı.İlçe Başkanı Hakan Gürtunca ve yönetim kurulu üyelerini karşılarında bulan esnaflar, ekonomik koşulların kendilerine getirdiği zorluklardan biran önce kurtulmak istediklerini dile getirdiler.Genellikle satın aldıkları ürünü bir gün sonrasında toptancılardan yüzde 15-20 oranında artışla alıp raflarına koyduklarını gelen zammı da vatandaşa yansıtırken zorluklar yaşadıklarını belirttiler.
 

Elektrik,doğalgaz,kira gibi zamlardan dert yanan esnaflara seslenen İlçe Başkanı Gürtunca; “Bu ekonomik darboğazın üstesinden hep birlikte geleceğiz.15 Mayıs sabahı Türkiye güzel günlere uyanacak.Bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

CHP Şehzadeler ilçe örgütü üyelerinin esnafları ziyaretine yönelik son durağı Manolya meydanı güzergahı oldu. Buraya gelen CHP İl Başkanı İsmail Çalışkan,Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,İlçe Başkanları,Kadın Kolları üyeleri,Meclis üyeleri,Milletvekili aday adayları Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca’nın konuşmasına katkı sağladı.
 

Başkan Gürtunca; “Özellikle son 10 yıldır yorulduk. Bıktık, ezildik, ötekileştirildik. Ey halkımız size söz. Birbirini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan, uzaklaşan, düşmanlaşan değil, birbiriyle kucaklaşan, barışan bir Türkiye.Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye’yi birlikte kuracağız. Bilime, sanata, geleceğe inanan, ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyulan Türkiye’mizi birlikte kuracağız. Ey halkımız seyirci kalmayan korsundan susmayan,sözü dinlenen, kıymeti bilinen, en güzel şarkılarını bağıra çağıra söyleyen, neşesi çocuklarının gözünden okunan bir Türkiuye’yi birlikte kuracağız size söz. Çocuklarımızın yatağa aç girmediği,kadınlarımızın,çocuklarımızın zulüm ve taciz görmediği,çiftçinin, işçinin, esnafın, alın terini haklıyla aldığı,gencin yurt ve gelecek kaygısı duymadığı,Girişimcinin yarınından emin olduğu, çalışan ve emeklinin kasap kuyruğundan boynunu eğmediği,hayırseverlerin verdiği parayla alınan çadırın, yemeğin hatta kanın parayla satılmadığı Türkiye’mizi birlikte kuracağız. Ey halkımız size söz . Uzman kadrolarımız hazır programlarımızla aydınlık,bereketli, özgür Türkiye’mizi birlikte kuracağız.Kazanan çocuklarımız,kazanan Türkiye’miz olacak” dedi.

 Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve CHP İl Başkanı İsmail Çalışkan’da CHP’nin iktidara gelmesi durumunda Türkiye’ye de özlemle beklenen bir çok olması gerekenin hayata geçeceği bunu da hep birlikte yapacaklarını dile getirdiler.

Tatili fırsat bilen Manisalılar Kentpark'a akın etti Tatili fırsat bilen Manisalılar Kentpark'a akın etti

CHP’nin milletvekili aday adayları bir araya gelerek sıralamanın nasıl yapılırsa yapılsın özgür ve refahla yaşanacak günlere uzanan süreci hep birlikte ulaşacaklarını belirttiler.

Editör: Ali Gözen