CHP'deki 'değişim' çağrıları sürerken; benzer bir çıkış da CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den gelmişti. Gazeteci Murat Ağırel'e konuşan Özgür Özel, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması sonrası eleştiri oklarının muhalefete ve Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi. Özellikle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' çağrısı, muhalefet kanadında yeni bir tartışma başlattı.

Özgür Özel, Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek Özgür Özel, Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek

CHP'deki 'değişim' çağrıları sürerken; benzer bir çıkış da CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den geldi.

Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Değişim cesaretli, kararlı ve vefalı olmalı. Kemal Kılıçdaroğlu incitilmemeli" demişti.

Değişim ve genel başkan adaylığı konusunda Özgür Özel'den yeni flaş bir açıklama geldi. Gazeteci Murat Ağırel'e konuşan Özel, "Gerekirse sorumluluk, fedakarlık. Ben de varım inançla kararlılıkla burdayım. Çaresiz, seçeneksiz umutsuz değiliz hiçbirimiz. Burası Cumhuriyet Halk Partisi, ben genel başkanlığa adayım" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Murat Ağırel Özgür Özel ile arasında geçen konuşmayı şu sözlerle anlattı:

"Kendisini aradım ve özellikle hiç konuyu uzatmadan, dağıtmadan kendisine soru sordum. Şunları söyledi: Elbette Genel Başkanlıksa genel başkanlık, fedakarlıksa fedakarlık, kaybeden takımın santraforu olacağıma şampiyon takımın her mevkiisine adayım dedi. Gerekise sorumluluk, fedakarlık. Ben de varım inançla kararlılıkla burdayım. Çaresiz, seçeneksiz umutsuz değiliz hiçbirimiz. Burası Cumhuriyet Halk Partisi dedi. Özgür Bey genel başkanlığa aday mısınız dedim... İlk defa Evet ben genel başkanlığa adayım Murat Bey dedi."

Editör: Ali Gözen