Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Diyarbakır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın iç kesimlerde güney yönlerden kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

MASKİ'den önemli duyuru! Tarih ve saat verildi.. Yeni tarife için sistemlerde güncelleme yapılacak MASKİ'den önemli duyuru! Tarih ve saat verildi.. Yeni tarife için sistemlerde güncelleme yapılacak

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Ege bölgesinde havanın parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, İç Ege'de güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Manisa'da hava nasıl olacak? 

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre Manisa’da bayramda havanın yağışlı geçmesi bekleniyor. Manisa’da bugün (18 Nisan Salı), yarın ve Perşembe günü havanın yağmurlu, bayramın birinci ve ikinci günü gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıklar ise 20 ile 24 derece arasında değişecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 23°. Yarın için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 20°. 20 Nisan 2023 Perşembe Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 20°. 21 Nisan 2023 Cuma Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 24°. 22 Nisan 2023 Cumartesi Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 23°.

Editör: Ali Gözen