Azerbaycan’ın kuruluşunun 100. yılında Azerbaycan Derneğinin başkanlığını yapma şerefine nail olduğunu söyleyen Taşdemir, Türkiye Cumhuriyetinin 100.yılında da Manisa Azerbaycan Kültür Evi Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığını açıkladı. 

Erdoğan'dan akaryakıt istasyonu ziyareti Erdoğan'dan akaryakıt istasyonu ziyareti

Taşdemir, “ Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıldönümü Azerbaycan’ın Milli Lideri Haydar Aliyev’in Doğum gününün 100.yılına denk gelmesi ile Türkiye ile Azerbaycan bir millet iki devlet olmanın ve bağlarının kudretli güçlerini bir kez daha gözler önüne sermiştir” dedi. 

Manisa Azerbaycan Derneğinin Kurucu ve 10 Yıl genel başkanlığını yaptığını ifade eden Başkan Taşdemir, “Azerbaycan kültür Evi kurulduğu günden bu güne kadar kültür faaliyetlerin yılmadan yürüterek, ilk Yurt dışı faaliyetini gerçekleştirdi. Manisa’da Kurulu bulunan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Üyesi olan Gazeteciler Ve Yayıncılar Derneği ve Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu üyesi olarak, Eylül ayında ilk yurt dışı etkinliğimizi Azerbaycan’a yaptık. Manisa’da yaşayan Azerbaycanlılar olarak Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Editör: Ali Gözen