Özgür Özel: "Bu ülke yoksulluk çekecek, işsizlik çekecek bir ülke değildir" Özgür Özel: "Bu ülke yoksulluk çekecek, işsizlik çekecek bir ülke değildir"

Hüseyin Keskin 
MANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesi renk renk çiçeklerle süslendi. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Alaşehir güzelliğine güzellik katıyor" diyerek, Şehit Onur Ramazan Bayram Parkı’nda anaokulu öğrencileriyle birlikte çiçek dikti. 
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Alaşehir’imize yeni kazandırmış olduğumuz Şehit Onur Ramazan Bayram Parkına, Gül Çiçek Hatun Anaokulu öğrencileriyle birlikte çiçek diktik. Kendi seramızda yetiştirdiğimiz mevsimlik çiçekleri öğrencilerimizle birlikte dikerek, onlara hem uygulamalı eğitim verilmesine hem de doğayı sevmelerine destek verdik. Onlarla yaparak ve yaşayarak eğitim yaptık. Çocuklar toprakla temas ederek, çiçek diktiler, enerjilerini attılar. Bizde şehrimizin güzelleşmesine destek verdikleri için mutlu olduk. Keyifli zaman geçirdik. Emeği geçen eğitimcilerimize teşekkür ediyoruz." dedi. 

"Fidanları kendimiz yetiştiriyoruz" 
Alaşehir’in daha da güzelleşmesi için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Başkan Öküzcüoğlu, "Alaşehir Belediyesi olarak kendi seramızda yetiştirdiğimiz 78 bin mevsimlik çiçeğimizi toprakla buluşturduk. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ile şehir genelinde bulunan mahalleler ve kavşaklar olmak üzere 11 farklı alanda peyzaj düzenleme ve çiçek dikimi gerçekleştirdik. Şehrimiz renk renk çiçeklerle mis gibi çiçek kokularıyla güzelleşti." diye konuştu. 

AW093088_10

AW093088_08