Başkan Çelik, toplam yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olacak yeni yatırımların Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından Şehzadelere kazandırılacağını ifade ederek  "Emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız Manisa'nın evladı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na,milletvekillerimize, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Şehzadelerimize ve güzel mahallelerimize hayırlı olsun" dedi.

Manisa Barosu “Büyük Savunma Mitingi” için Ankara’da Manisa Barosu “Büyük Savunma Mitingi” için Ankara’da

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Şehzadeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Özel, Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Efendioğlu ve Bilal Demir ile birlikte Şehzadelere yapılacak sekiz yeni spor tesisinin müjdesini verdi. Şehzadelerin güzel insanlarına güzel müjdelerinin olduğunu ifade eden Başkan Çelik "Şehzadeleri her alanda ayağa kaldırmak, geliştirmek için milletvekillerimiz, hükümetimizle birlikte el birliğiyle bugüne kadar sayısız  eserler ve hizmetleri  ilçemize kazandırdık. Yine bugün spor alanında yeni projeleri kamuoyuyla paylaşmak istiyorum" dedi. 

SEMT SAHASI, HALI SAHALAR, VOLEYBOL VE BASKETBOL SAHALARI
Müjdelerden ilkinin Sancaklıbozköy Mahallesi'ne olduğunu dile getiren Başkan Çelik  "Amatör futbol müsabakalarının oynanabileceği  96*66 ölçülerinde, 500 kişilik kapalı tribününün olduğu , giyinme ve soyunma odalarının olduğu bir futbol tesisini mahallemize kazandırıyoruz. Tesisimizin ihalesi yapıldı, yer teslimi aşamasında. İnşallah önümüzdeki günlerde Sancaklıbozköy Mahallemizde bu büyük semt sahasının inşaatı çalışmaları başlayacak" şeklinde konuştu. Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; "Ahmet Bedevi Mahallemiz ve Yeni Harmandalı Mahallemizin ikisine de 20*40  ölçülerinde 2 tane açık halı saha ve yine bununla birlikte voleybol ve basketbol açık sahaları yapılacak. Bu projelerin ihalesi 3 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak. İnşallah ihale sürecinin ardından hem Ahmet Bedevi Mahallemizdeki okulun bahçesine hem de  Yeni Harmandalı Mahallemizdeki okulun bahçesine halı saha ve voleybol sahalarının yapımı başlamış olacak. Yine Sancaklıiğdecik, Hamzabeyli ve Yeniköy Mahallelerimize de 20*40 ölçülerinde aydınlatmalı halı sahalar yapılacak. Ödenekleri geldi, bunların da ihalelerine başlanıyor."

Karaağaçlı Mahallesi'ne de mahalle tipi bir kapalı spor salonu yapılacağını belirten Başkan Çelik "Buraya yapılacak tesisimizin de projesi hazır, ödeneği geldi. 370 metrekare kapalı alanı olan, çocuklarımızın her türlü sportif faaliyetlerini yapabileceği, gençlerimizin, sporcularımızın kullanabileceği  bu kapalı spor salonumuzun da ihale süreci başlamış durumda." dedi. Başkan Çelik şöyle devam etti; "Bilindiği gibi daha önce Karaoğlanlı Mahallemizdeki mevcut futbol sahasını yenileme çalışmaları başlamıştı. Aynı Çobanisa Mahallemizde yaptığımız, Sancaklıbozköy Mahallesi'nde yapılacak  olan gibi 96*66 ölçülerinde, 500 kişilik tribünü olan futbol tesisimizde de çalışmalar yüzde 95 tamamlandı. İnşallah önümüzdeki aylar içerisinde de tamamen bitip, gençlerimizin hizmetine açılmış olacak. Tüm bu saydığım ihalesi yapılan, ihale günü alınan ve ihale sürecinde olan  bu toplam 8 tesisin yatırım bedeli yaklaşık 50 milyon TL'dir. Tüm bu yatırımlarımız Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılmaktadır."

BAŞKAN ÇELİK EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Manisalı hemşehrileri ve bir büyükleri olduğunu  anımsatan Başkan Çelik "Bugüne kadar ne zaman kapısını çalsak boş geri dönmedik.  Bu noktada da bu projeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz kanalıyla, buradaki değerli arkadaşlarımız vesilesiyle sürekli bakanımıza iletmiştik. Bizzat görüşmelerimizde de talebimizi iletiyorduk.  Bugüne kadar pek çok projede şehrimize, ilçemize katkıları oldu. Manisa tarihinde görmediği kadar spor yatırımları aldı. Bugün de bu yeni müjdeleri paylaşıyorum. Ben emeği geçen milletvekillerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk ve mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.  Tabi ki en büyük teşekkürü de  bizi geri çevirmeyen bu projelere desteğini esirgemeyen  Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız, Manisa'nın evladı  Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ediyorum. Sayın Bakanımızdan Allah razı olsun. İyi ki varsınız diyorum. Bu yapılan ve yapacağımız toplam 8 tesis Şehzadelerimize ve güzel mahallelerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.  

Editör: Ali Gözen